Udtalelser

”Det er en fantastisk bog. Jeg har ikke kunne finde noget, der er bedre. Jeg havde lånt Personligt salg på biblioteket, men var nødt til at have den selv.”
Personligt salg, 2. udg. (ISBN 978-87-994439-1-8)
[På engelsk Personal selling, 2. ed. (ISBN 978-87-994439-2-5)]
Christian Jensen, projektleder, geolog, NIRAS

“Jeg har aldrig fået så mange positive superlativer hæftet på en konsulent fra en vestjysk virksomhed endda fra Salling. Dette var bare lidt af det jeg fangede: ”Jeppe var en åben, rar og vidende person med stor erfaring + Nordjyde = lavpraktisk og ærlig”. Det var dem alle 3 der deltog og jeg skulle hilse igen. De havde et ønske om et tilsvarende forløb om f.eks. et års tid.”
Annette Tina Troelsen, vækstkonsulent, Væksthus Midtjylland

“Tryg har gennemført et salgsudviklingsforløb for assurandører og servicemedarbejdere på landbrugsområdet sammen med saphiens a/s. Vi oplevede et velgennemført og professionelt program, der virkelig var relevant for medarbejdernes hverdag og problemstillinger. Programmet fik meget fine deltagerevalueringer, også fra vores mest erfarne assurandører.”
Charlotte Roskjær, salgschef, Tryg Forsikring A/S

“Vi har oplevet en hurtig og professionel indsats med videreudviklingen af Trackunits strategiske plan. Vi følte os godt forstået og at hele ledergruppen fik et passende med- og modspil.”
Jørgen Raguse, CEO, Trackunit A/S

“Tak for en super dag, som evalueringen jo også viste. Fik stort udbytte af dagen, der nok skal vise sig på bundlinjen tillige!”
Karen Marie Lei, Chief Market Manager, Transport Planning, COWI

“Når man er sådan en gammel rotte som jeg, der har været på utallige smarte salgskurser og har beskæftiget mig med finansielt salg i snart 20 år, så skal der sgu’ virkelig noget til for at rykke een. Det har du gjort.”
Gunnar Klug, direktør, Storkunde, Spar Nord Bank

“En af mine medarbejdere har været på saphiens’ salgsudviklingsforløb. Effekten har været meget positiv: Pludselig er salg ikke noget fremmed, aktiviteten er kraftigt forøget og vi bruger rutinemæssigt de hjælpemidler som fulgte med kurset.”
Rie Sørensen, forskningschef, Teknologisk Institut

“Hos COWI skal salgsopgaven gennemføres med den samme høje grad af faglighed, fokus og energi som i de øvrige discipliner, vi beskæftiger os med. COWI-medarbejderen skal have øje for kundens behov og kunne møde ham eller hende i en åben og ligeværdig dialog uden at blive oplevet som påtrængende. Det har saphiens formået at understøtte.”
Torben Søgaard Jensen, regionsdirektør, COWI

“Ledergruppen i Nordjyllands Museum har oplevet et engageret og energisk samarbejde med en passende blanding mellem forståelse for vores virksomhed, miljø og betingelser og så det selv at byde aktivt ind med synsvinkler og ideer.”
Lars Christian Nørbach, direktør, Nordjyllands Historiske Museum

“Vores samarbejde strækker sig over mere end 10 år, hvor vi sammen har lavet strategi-, salgs- og organisationsplaner for AB Kransystem. Alt personale har på forskellig måde været involveret, men for mig personligt er det en lejlighed til at drøfte og få ideer og modspil til virksomhedens løbende udvikling.”
Tom Jacobsen, direktør og ejer, AB Kransystem ApS

“Visionsdøgnet var med til at flytte grænser for os. Grænser for hvad vi ville med fremtiden og grænser for hvordan vi ser på hinanden. En grundig forberedelse gav høj arbejdseffektivitet og gjorde at alle kom til orde undervejs i processen. En sikker styring fra saphiens medførte at vi kunne tage hjem med et godt udgangspunkt for det videre arbejde.”
Per Højbjerre, Head of CM Development, Coloplast

Reaktioner fra ét kursus for ingeniører:
“Fantastisk kursus. Tankevækkende og brugbart indhold krydret med beskrivende og sjove eksempler.”
“Det var et meget lærende kursus, som gav stor inspiration og værktøjer som kan bruges i vores daglige arbejde.”
“Lærer, metoder og værktøjer om faget “Salg” har været meget lærende.”
“At salgsprocessen blev sat i system, jeg ved hvad jeg skal (kan) gøre og hvorfor”
“Læringsmål er fuldt indfriet ”
“Perfekt”.
“Utroligt godt. Godt materiale, fantastisk lærer. Gode øvelser. ”
“Underviseren er velforberedt, det virker professionelt, der inddrages gode (og sjove) historier fra virkeligheden”

%d bloggers like this: